Máme na to!

Ve středu 2. 10. 2024 se naši vybraní studenti zúčastnili soutěže v Jihlavě, která se konala pod záštitou Policie ČR a kraje Vysočina. Celá soutěž byla týmovou akcí, kdy si účastníci mohli vyzkoušet, jak vypadají ostré přijímací testy k policii. Kromě 4 fyzických testů si soutěžící museli projít i teoretickým testem, který se zaměřovat třeba i na kyberbezpečnost.

Náš tým si vedl velmi dobře a nebýt nešťastného zranění Bětky Karlové již před soutěží, mohli bychom směle pomýšlet na cenné kovy. Bětka tedy nestartovala ani ve člunkovém běhu a ani v běhu na 1 km. Zato excelovala v klikách, které také vyhrál. Velmi dobře si vedl i Adam Karel například v Jacíkově testu nebo člunkovém běhu. Zcela nezastavitelným byl ve středu Šimon Vožický, který excelovat v běhu na 1 km a v ostatních disciplínách bojoval tak, že mezi muži dosáhl na stříbro.

Všichni tři reprezentanti naší školy tak splnili fyzická přijímací kritéria k Policii ČR a kdyby náhodou o této kariéře uvažovali, mají pomyslná vrátka už na startu trochu více pootevřená.